|  
Follow us :-

Massage

Vi erbjuder uppiggande energimassage, djupgående massage samt avkopplande SPA massage i en klass för sig

 

Massage har en avslappnade och lugnande påverkan. Massage lindrar stela och spända muskler i exempelvis rygg och nacke.

Djupgående och behandlande massage ökar blodcirkulationen i den vävnad som masseras och spända muskler får en större blodgenomströmning. Massage har en tydlig avstressande effekt och ökar mängden “lugn och ro hormonet” oxytocin i kroppen, som kan hålla i sig i flera dagar och ännu längre om den fås med viss regelbundenhet.

För bästa effekt av en massagebehandling är vårt generella råd att du efteråt helst ska ta det lugnt och vila och dricka mycket vatten. Du som tränar bör inte träna samma dag som du fått en massage.

 

 

Energimassage

Massagen utförs där kunden är sittande med tröja på. Massagen är lämplig på exempelvis företag och offentlig miljö.

Tid: 30 min, Pris: 400 kr.

 

Djupgående massage
En djupgående massage av hela kroppen eller en mer ingående behandling av ett specifikt område som du och terapeuten kommer överens om. Tillsammans med terapeuten väljs en väldoftande ekologisk olja ut som får rätt effekt på behandlingen.

Halvkropp

Behandling av rygg och nacke. Vill man ha massage på något område med extra spänningar eller smärta, rekommenderar vi en behandling som är 45 minuter eller längre.

Tid: 30 min, Pris: 450 kr.

Halvkropp plus

Behandling av rygg och nacke. Utöver det kan man behandla benen eller lägga fokus på något område med extra spänningar eller smärta.

Tid: 45 min, Pris: 550 kr

Helkropp

Behandling av rygg, nacke, säte, bröst, ben samt armar. Utöver det kan man lägga fokus på något område med extra spänningar eller smärta.

Tid: 60 min, Pris: 650 kr

 

Djupgående massage i hemmet

Vi erbjuder “halvkropp plus” samt “helkropp” i hemmet för dig som bor i Göteborg. Gäller för kvinnor och/eller par. Vid fler än 1 kund per tillfälle så kan även “djupmassage” 30 minuter bokas.

Tillkommande kostnad för resa:

Inom Hisingen – 100 kr

Inom Göteborg – 150 kr

 

Signum massage
En avkopplande och djupgående massage för hela kroppen, inklusive ansiktsmassage, som ger en skön och avslappnande känsla i kroppen. Lindrar stela och spända muskler samt utsöndrar “må bra hormoner”. Tillsammans med terapeuten väljs en väldoftande ekologisk olja ut som får rätt effekt på behandlingen.

Tid: 60 min, Pris: 800 kr

 

Signum massage i hemmet

Vi erbjuder “Signum massage” dig som bor i Göteborg. Gäller för kvinnor och/eller par.

Tillkommande kostnad för resa:

Inom Hisingen – 100 kr

Inom Göteborg – 150 kr

Share