|  
Follow us :-

Massage

Vi erbjuder djupgående massage, gravid massage samt avkopplande SPA massage i en klass för sig

Massage har en avslappnade och lugnande påverkan. Massage lindrar stela och spända muskler i exempelvis rygg och nacke.

Djupgående och behandlande massage ökar blodcirkulationen i den vävnad som masseras och spända muskler får en större blodgenomströmning. Massage har en tydlig avstressande effekt och ökar mängden “lugn och ro hormonet” oxytocin i kroppen, som kan hålla i sig i flera dagar och ännu längre om den fås med viss regelbundenhet.

För bästa effekt av en massagebehandling är vårt generella råd att du efteråt helst ska ta det lugnt och vila och dricka mycket vatten. Du som tränar bör inte träna samma dag som du fått en massage.

Djupgående massage
En djupgående massage av hela kroppen eller en mer ingående behandling av ett specifikt område som du och terapeuten kommer överens om. Tillsammans med terapeuten väljs en väldoftande ekologisk olja ut som får rätt effekt på behandlingen.

Djupgående massage 30 min

Behandling av rygg och nacke. Vill man ha massage på något område med extra spänningar eller smärta, rekommenderar vi en behandling som är 45 minuter eller längre.

Tid: 30 min, Pris: 500 kr.

Djupgående massage 45 min

Behandling av rygg och nacke. Utöver det kan man behandla benen eller lägga fokus på något område med extra spänningar eller smärta.

Tid: 45 min, Pris: 650 kr

Djupgående massage 60 min

Behandling av rygg, nacke, säte, bröst, ben samt armar. Utöver det kan man lägga fokus på något område med extra spänningar eller smärta.

Tid: 60 min, Pris: 750 kr

Gravid massage

Lättare mjuk massage för rygg och nacke, anpassad för dig som är gravid. Du ligger på mage på en mjuk massagedyna, som är gjord för gravida. Vi masserar från vecka 12.

Tid: 30 min, Pris: 500 kr

SPA massage
En avkopplande och djupgående massage för hela kroppen, inklusive ansiktsmassage, som ger en skön och avslappnande känsla i kroppen. Lindrar stela och spända muskler samt utsöndrar “må bra hormoner”. Tillsammans med terapeuten väljs en väldoftande ekologisk olja ut som får rätt effekt på behandlingen.

Tid: 60 min, Pris: 850 kr

Share